Multumim tuturor voluntarilor inscrisi, pentru confirmare, toti cei care au completat formularul au fost contactati telefonic.

Ne vedem la eveniment!

Daca esti alergator sau o persoana care sustine miscarea in general, te asteptam sa te alaturi echipei Baneasa Race Series 2018, pentru a ne ajuta sa oferim o experienta de neuitat pasionatilor de alergare.

Te provocam sa ne sprjini in organizarea evenimentului din 9 decembrie, iar daca alegi sa te implici, amprenta ta se va regasi in succesul acestei editii. 

Avem nevoie de prieteni si de sustinatori, pentru ca avem de pus in scena un eveniment mare, iar ambitiile noastre sunt pe masura, asa cum am aratat inca din anii precedenti si asa cum vrem sa dovedim inca odata. Iar pentru asta avem nevoie de tine.

Te asteptam sa ni te alaturi ca voluntar pe 8 si 9 decembrie la Baneasa Race Winter Edition. Activitatile de voluntariat pot fi: realizare si inmanare kituri de participare (sambata si/sau duminica), marcare, ecologizare sau orientare traseu, arbitru traseu, ghidare parcare, ajutor in cadrul punctelor de hidratare, inmanare medalii, suport logistic etc.

Apreciem ajutorul tau, asadar, la eveniment vei primi kitul voluntarului compus din tricou Intersport, produs Powerbar, voucher Intersport,  iar in ziua evenimentului primesti o portie de paste oferite de City Grill, o salata Eisberg si un iaurt ZUZU.

Pentru a face parte din echipa, te rugam sa completezi acest formular