Traseul de alergare pentru cursa Băneasa Race – Canicross se va suprapune cu câteva zone din traseul de la cursa de Cros 11 km

Distanță cros: 6 km
Oră start: 10:24 AM
Locație start: Pe breteaua adiacentă cu Aleea Privighetorilor, lângă Academia de Poliție

Timp limită: 2 ore

Marcaj: Traseul va fi marcat cu bandă Intersport, albastru cu roșu. Vă rugăm să ignorați marcajele de vopsea de pe pomi, indiferent de culoare sau formă (săgeți, x-uri, puncte). Ele nu ne aparțin și pot indica o direcție greșită. La schimbările de direcție vom folosi pe cât de mult posibil marcajul cu bandă, dublat de voluntari. Chiar și asa, recomandăm recunoașterea traseului pentru cei ce pot să o facă.

Teren: 80% potecă/drum de pământ, care poate prezenta denivelări, rădăcini de copac sau poate fi acoperită cu pat de frunze. În funcție de precipitații și temperaturi, anumite porțiuni pot fi acoperite cu noroi. Cu echipament adecvat anotimpului și suprafeței de alergare (trail) și cu atenție, puteți transforma această experiență într-una plăcută și unică.

Puncte de hidratare: Vor exista puncte de hidratare cu apă, izotonic, ceai, fructe, ciocolată, unul în zona de start, iar al 2-lea aproximativ la jumătatea traseului. La fiecare punct de hidratare va exista și o zonă special amenajată pentru hidratarea cățeilor.

Descrierea traseului: Luăm startul de pe breteaua adiacentă cu Aleea Privighetorilor, lângă Academia de Poliție și facem stânga pe aleea asfaltată. Ținem drept pe alee până când intrăm în pădure. Alergăm înainte urmând mereu marcajul cu bandă INTERSPORT. Alergăm și ne simțim bine alături de colegul nostru de echipă patruped. După aproximativ 6 km pe potecile Pădurii Băneasa, ajungem la FINISH. Aici zâmbim la fotograful care ne așteaptă să imortalizeze momentul, după care ne recompensăm prietenul cu multe mângâieri și felicitări. Ați încheiat cea mai faină cursă de Canicross! Felicitări, echipă!

Parteneri