ANTRENAMENTE BĂNEASA RACE

EDIȚIA DE PRIMĂVARĂ 2022

Vor fi minimum 3 antrenamente oficiale Băneasa Race 2022 – Spring Edition – pentru acomodarea cu suprafața de alergare, cel mai important aspect. Ca beneficii avem aerul curat din pădure și încheieturile protejate de potecile de pământ. Alergările de grup sunt anunțate pe pagina noastră de Facebook. Alergăm cu spor și vă pregătim și multe alte surprize.

ANTRENAMENT 1

1 MARTIE 2020 – 10.00

ANTRENAMENT 2

15 MARTIE – ORA 10.00

ANTRENAMENT 3

5 APRILIE – ORA 10.00

Regulament antrenamente

Acest regulament se aplică în cadrul antrenamentelor oficiale Băneasa Race, organizate de ASOCIAȚIA TRĂIESC SĂNĂTOS.

Dacă considerați că nu puteți respecta prezentul regulament, este interzis să participați la aceste antrenamente. Participarea se face pe propria răspundere a fiecărui participant, iar organizatorii nu își asumă niciun fel de responsabilitate în cazul vreunui incident.

1. Antrenamentele oficiale ale competiției au startul din fața Academiei de Poliție și se desfășoară pe traseul de cros, pe o distanță de 11 km. Alergările prin pădure presupun mai multe elemente care trebuie luate în considerare astfel încât să fie evitate evenimentele neplăcute. Antrenamentele nu sunt asistate din punct de vedere al siguranței. Așadar, trebuie prudență. Traseul este unul virajat, iar alergarea prin pădure presupune evitarea denivelărilor, crengilor, cioturilor și, în general, a elementelor specifice unui teren accidentat. Organizatorul nu își asumă nicio responsabilitate în cazul unei accidentări. În cazul oricărui incident, sunați la serviciile publice de urgență 112. Este obligatoriu să aveți un telefon mobil cu bateria încărcată în timpul antrenamentului. Pentru antrenamentele de seară, organizate după ora 18.30, este obligatoriu să aveți o frontală/lanternă funcțională.

2. Antrenamentul se va desfășura în grupuri, fiecare grup având un conducător desemnat de organizator, cu ritm diferit, ritm care va fi anunțat la fața locului. Ritmul cel mai redus de alergare al ultimului conducător de grup este de 7 minute/kilometru. Asigurați-vă că puteți alerga cu acest ritm.

3. Traseul este nemarcat. Alergătorii trebuie să însoțească un conducător de grup pe toată perioada antrenamentului pentru a nu se rătăci și pentru a avea parte de o experiență plăcută și organizată. Alergătorii care nu pot ține ritmul conducătorului de grup din care fac parte, trebuie să se oprească și să aștepte conducătorul unui grup cu ritm de alergare inferior. Este interzis să urmăriți o altă persoană decât conducătorul de grup întrucât urmărirea unei alte persoane în timpul alergării vă poate induce în eroare și vă puteți rătăci.

4. Organizatorii pot să folosească și să reproducă orice material conținând imagini cu participanții în alergare sau nu.

5. Participând la antrenamentele oficiale Băneasa Race, declarați pe propria răspunere că:

a.  Sunt apt/ă fizic şi psihic şi am o pregătire fizică corespunzătoare pentru participarea la acest eveniment sportiv, alergând pe propria răspundere

b. Sunt conștient/ă de riscurile alergării pe traseul de concurs Băneasa Race 2022, pentru care mă voi echipa corespunzător, mi le asum în totalitate şi exonerez de orice răspundere organizatorii evenimentului și sponsorii acestuia în cazul în care voi suferi orice fel de prejudiciu sau accident precum: pierderi sau pagube materiale, expunere la circumstanțe extreme: boală, contact/coliziune cu alti participanți, spectatori, voluntari, condiții meteorologice nefavorabile, accidentări provocate de condițiile alergării în pădure: înțepături de viespi, interacțiunea cu animale sălbatice (porci mistreți, căprioare, câini etc.) sau deces.  

*Regulamentul este întocmit și este făcut public conform legislației românești, fiind disponibil pe site-ul www.baneasarace.ro. Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial.