ANTRENAMENTE BANEASA RACE – WINTER EDITION 2018

Vor fi minimum 4 antrenamente oficiale Băneasa Race Winter Edition 2018 pentru  acomodarea cu suprafața de alergare, cel mai important aspect. Ca beneficii avem aerul curat din pădure și încheieturile protejate de potecile de pământ. Alergările de grup sunt anuntate pe pagina noastra de facebook. Alergăm pe traseul de cros, 10,5 kilometri (vezi traseul aici).

ANTRENAMENT 1

17 OCTOMBRIE – ORA 18.30

ANTRENAMENT 2

31 OCTOMBRIE – ORA 19.00

ANTRENAMENT 3

18 NOIEMBRIE – ORA 10.00

ANTRENAMENT 4

25 NOIEMBRIE – ORA 10.00

Regulament antrenamente

  • Acest regulament se aplică în cadrul antrenamentelor oficiale Baneasa Race, organizate de Asociația „TRĂIESC SĂNĂTOS”, ce au loc in datele: 17 octombrie, 31 octombrie (vă pregătim o ediție supriză de Halloween), 18 și 25 noiembrie .
  • Daca considerați că nu puteti respecta prezentul regulament, este interzis să participați la acesta. Participarea se face pe propria răspundere a fiecărui participant, organizatorii nu își asumă niciun fel de responsabilitate în cazul vreunui incident.
  • 1. Antrenamentele oficiale ale competiției au startul din fața Academiei de Poliție și se desfăsșoară pe traseul de cros, pe o distanță de 10,5 km. Alergările prin pădure presupun mai multe elemente care trebuie luate în considerare astfel încât să fie evitate evenimentele neplăcute. Antrenamentele nu sunt asistate din punct de vedere al siguranței. Așadar, trebuie prudenţă. Traseul este unul virajat, iar alergarea prin padure presupune evitarea denivelarilor, crengilor, cioturilor și în general a elementelor specifice unui teren accidentat. Organizatorul nu își asumă nicio responsabilitate în cazul unei accidentari. În cazul oricarui incident sunați la serviciile publice de urgență 112. Este obligatoriu să aveți un telefon mobil cu bateria încărcată în timpul antrenamentului. Pentru antrenamentele organizate după ora 18.30 este obligatoriu să aveți frontală / lanternă funcțională.
  • 2. Antrenamentul se va desfășura în grupuri, fiecare grup avand un conducator desemnat de organizator, cu ritm diferit, ritm care va fi anuțat la fața locului. Ritmul cel mai redus de alergare al ultimului conducător de grup este de 7 minute / kilometru. Asigurați-vă că puteți alerga cu acest ritm.
  • 3. Traseul este nemarcat. Alergătorii trebuie să însoțească un conducator de grup pe toata perioada antrenamentului pentru a nu se rătăci și pentru a avea parte de o experiență plăcută și organizată. Alergatorii care nu pot ține ritmul conducatorului de grup din care fac parte, se opresc pe loc și așteptă conducatorul unui grup cu ritm de alergare inferior. Este interzis să urmăriți o altă persoană decât conducatorul de grup, urmărirea unei alte persoane în timpul alergării vă poate duce în eroare și vă puteți rataci.
  • 4. Organizatorii pot să foloseasca și să reproducă orice material conținând imagini cu participanții în alergare sau nu.
  *Regulamentul este întocmit şi este făcut public conform legislaţiei româneşti, fiind disponibil pe site-ul www.baneasarace.ro. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după publicarea unui anunţ prealabil de prezentare a acestor modificări pe site-ul www.baneasarace.ro